OTVOREN 47. MEĐUNARODNI SENJSKI LJETNI KARNEVAL

OTVOREN 47. MEĐUNARODNI SENJSKI LJETNI KARNEVAL

9. kolovoza 2018. otvoren je 47. Međunarodni senjski ljetni karneval predavanjem ključeva Grada u ruke Meštra karnevala Feralića i maškara.

Prije same primopredaje Grada u ruke karnevala, bala i maškara, mala karnevalska povorka krenula je u 21 sat ispred prostorija Gradske glazbe Senj praćena brojnim turistima i građanima do Trga Cilnica gdje je održan show s vatrom te nastup plesne skupine Maya’s Dance Nation .
Gradonačelnik Rukavina predao je ključeve Grada uz jasnu poruku kako se Senj još nije umorio od najstarije i najveće jadranske karnevalske manifestacije na koju smo izrazito ponosni i koju ćemo zajedničkim zalaganjem sačuvati i za nove generacije. Naglasio je kako ništa ne potiče senjsku krv da brže kola žilama, ništa Senjkinje i Senjane ne pokreće bolje od karnevala, od bala, maškaranja i maškaranog ludovanja te je okupljene pozvao da uživaju u karnevalu i maškaranom ludilu.
Slavlje i dobra zabava potrajali su do dugo u noć nastupom Indire Forza (Colonia) i DJ-a Daddy Cool.

Dobra zabava nastavlja se i večeras kada su na programu Retro Disco Karneval “The Boogie Stars” i karnevalska modna revija. Vrhunac ovogodišnjeg senjskog ljetnog karnevala svakako je velika karnevalska povorka 11. kolovoza 2018.  s početkom u 19 sati.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.